cellulite entferner

Celluliter – bli av med apelsinhud med celluliter behandling

Usch, vad det är orättvist! Inte nog med att vi kvinnor har lättare att lägga på oss hull och fett runt höfter, lår och rumpa, dessutom drabbas vi av celluliter. Celluliter får nämligen nästan bara kvinnor! Celluliter är ett otyg som de flesta kvinnor dras med. Vare sig vi lider av fetma, en rimlig övervikt eller liknar Jennifer Lopez är risken stor att vi har just: Celluliter.

Visst finns det behandlingsalternativ. Med uthållighet och några smarta drag kan vi alla behandla våra celluliter…både från insidan och utsidan.

Behandla dina celluliter och apelsinhud

Celluliter eller apelsinhud som det också kallas är inte beroende av din vikt, utan på din fettmassa. Och som vi alla vet har vi kvinnor mycket mer fettmassa än männen. Kvinnor har 20-35% fettmassa gentemot männens futtiga 10-25%.

Celluliter går att behandla

Celluliter bildas genom att små, små mängder vatten och fett lagras oregelbundet under huden. Och det ger upphov till dessa otäcka små monster-celluliter som vi kvinnor lärt oss att hata. Det enda positiva med celluliter är att de går att behandla. Ju tidigare du börjar attackera dem ju bättre. Så ta dem på bar gärning när de smyger sig fram, medan du fortfarande inte har alltför mycket.

Bantning biter inte på celluliter

Först och främst ska du veta att en vanlig gammal, hederlig, restriktiv bantningskur inte påverkar celluliter. Nej, man får vara mer uppfinningsrik än så. Istället är det så att alla snabba bantningskurer och snabba viktminskningar som beror på att du ”svälter dig” alltid gör att du minskar i muskelmassa och i vattenmängd vilket som du vet, om du hängde med i början, inte påverkar fettmassan!

Det tar tid att behandla celluliter

Faktum är att det tar tid att behandla dina celluliter. Det du måste ta itu med är som sagt fettmassan och det är inget du gör under en kafferast, utan det tar veckor, månader om inte år att helt få bort celluliter. Det bästa är att attackera dina celluliter på bred front, dvs försök att följa åtminstone fyra av de nedanstående råden om du ska uppnå resultat.
Celluliter behandlas genom effektiv fettförbränning. Först och främst se till att bränna fett om du vill bli av med celluliter.

celluliter behandling

Bygg muskler runt området med celluliter

Du ska sedan arbeta upp dina muskler runt huden med celluliter. Meningen är att den slappa huden ska få en ordentlig ”uppstöttning” av den tränade muskelmassan. Således ser dina celluliter mindre ut…även om de faktiskt inte har blivit mindre! Men att lura omgivningen när det gäller celluliter och apelsinhud är inget fult, så skämmas ska du inte!

Vårda din ämnesomsättning och din matsmältning

I samband med att du bränner fett ska du också se över din kost och ämnesomsättning. Det påverkar nämligen celluliter. Se till att ämnesomsättningen och matsmältningen hålls igång. Tex genom att äta minst fem frukter och grönsaker om dagen och genom att dricka mycket vatten. Du ska dessutom undvika att äta alltför kaloririk mat.
Matsmältningen är en viktig del av varje cellulitbehandling, så fungerar den inte för dig kan du överväga att få specialisthjälp.

Sluta med alkohol, kaffe och rökning

Sluta med alkohol, kaffe, rökning och överdrivet saltad / kryddad mat om du är seriös med din behandling av celluliter. Du kan också ta hjälp av någon kur mot celluliter.

Använd massage för att få bort celluliter

Sist, men absolut inte minst, är det massage som gäller för att bli av med celluliter. Be din pojkvän att ta sitt ansvar om han vill vara stolt när du glider runt på stranden i din snyggaste bikini utan celluliter. Säg som det är att alla kvinnor har dem (nästan alla, i varje fall) och att om du ska bli fri från celluliter och apelsinhud någon dag så får han allt lov att hjälpa till… Massera uppifrån och ner med mjuka rörelser. Att massera dina celluliter med en vante / borste, innan duschen, är också ett bra tips.
När du nu är i duschen kan du också använda kallt, alternativt varmt vatten om vartannat på dina celluliter. Det fungerar också som en sorts massage och aktiverar cirkulationen i de cellulitbenägna områdena.

Sluta stressa

Skippa stressen för celluliternas skull. Det sägs också att stress och nervositet är en bra grogrund för celluliter, så se till att slappa och njuta av livet då och då. Glöm inte att vi jobbar för att leva, inte tvärtom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *